Sunday, 10 February 2008

KESINAMBUNGAN...

Apa yg AD nak ceritakan kali ini adalah kesinambungan titipan Ad pada 31 Oktober 2007 lalu...Untuk pengetahuan semua sejurus selepas habisnya notis pemberhentian kerja AD akhir bulan satu baru2 ini AD sudah bekerja di sykt baru..Alhamdulillah syukur kepada Allah kerana kesinambungan rezeki ini..Walaupun tawaran kerja ini biasa2 sahaja...dengan komitmen yang lebih tapi syukur kepadaNYA kerana dipilih untuk mendapat rezeki ini..Karier baru ini memerlukan suatu komitmen yang lebih dan perlukan penelitian yang sangat tepat dan tetap..hehe..kalo tidak tak balance..huhu...
Kita sentiasa dalam proses pembelajaran setiap hari..AD juga masih belajar dalam bidang baru ini.Even bidang ini tiada kaitan dengan ijazah yang ada tapi ada jugalah sikit2 korelasi dengan diploma dahulu..Walupun telah lama ditinggalkan kena recall balik segalanya...Walaupun pada mulanya amat berat nak terima tapi AD tiada pilihan..Dan niat nya hanya satu untuk menambahkan ilmu dan belajar sesuatu yang baru..Tidak cuba kita tidak tahu..rite?..So insyallah..Ad akan cuba dan terus mencuba..Tapi AD tidak akan berhenti disini untuk peluang2 yang lebih baik..Moga suatu hari AD akan dapat suatu kerjaya yang tetap dan tepat..Doakan Ad semoga AD tidak leka dan lalai dalam pencarian hidup ini...Terima kasih pada kawan2 yang memberikan sokongan..alhamdulillah..syukur juga AD mendapat kawan2 seprihatin kalian..
Oklah cukup titipan kali ini..lenkali plak ya...

1 comment:

  1. Ad, keep on trying. Rezeki Tuhan bagi, kalau usaha dan kerja kita ikhlas, Insyallah akan datang rezeki dan mungkin peluang2 baru yg setimpal dgn usaha Ad.

    ReplyDelete

LUAHKAN RASA YANG ADA :-)