Saturday, 14 February 2009

SELAMAT HARI LAHIR AD....


Hari ini 14hb Februari 2009 masuklah umur Ad yang ke 30+++++...hehe..Kira sendiri k..ahaks..Usia semakin menginjak naik..rasa semakin tua jer...Tua ke?.. hehe...Alhamdulillah Allah masih beri nyawa untuk bernafas menikmati alam ciptaanNYA ini...orang kata umur itu hanya nombor..hehe..orang kata..tapi umur juga akan memandu kita setakat mana kita sekarang..Dimana kita...Apa yang kita ada..Adakah sesweii dengan umur dgn apa yang kita ada skrg?..Ntahlah....Rezeki, Ajal dan Maut adalah ketentuanNYA yang kita tidak boleh takwil..

Bila usia dah semakin melebihi pertengahan 30an nie rasa makin hampir jer...Hampir ke mana ek?..hehe..kemana2 yang hampir lah...

Moga Allah masih beri kekuatan dan kesabaran untuk Ad hadapi semuanya dalam hidup ini dengan penuh kesabaran dan keimanan ..Doakan AD yea...

Terima Kasih kepada yang wish besday thru SMS, CALL,YM,FSTER dan MYSPACE..Semoga kalian juga diberkati dan dirahmati..Insyallah...


33 comments:

  1. salam hari lahir bang!
    panjang umur murah rezki insyaallah.
    moga cepat juga ketemu jodoh =)

    ReplyDelete
  2. Heppy Besday..
    god bless u..
    smoga panjang umur..
    n kahwin cepat..

    ReplyDelete
  3. Selamat ulangtahun Ad. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik.

    :) Hope you have a great year ahead. :)

    ReplyDelete
  4. ADDY-Terima kasih...Insyallah..Doa2 lah yea..hehe

    ReplyDelete
  5. RAZ-Terima kasih..Dah 2 org suh kawin cepat2..hehe..Insyallah..

    ReplyDelete
  6. selamat ulang tahun Ad..
    moga panjang umur & di berkati selalu

    ReplyDelete
  7. CAHAYA-Terima Kasih Cahaya..moga kita sama2 have a great year..Insyallah..

    ReplyDelete
  8. SUNSHINE- Terima Kasih Sunshine..Moga kita semua akan diberkati dan dirahmati selalu..Insyallah..

    ReplyDelete
  9. Ad aslkum. Laaaa,birthday ke 14 Feb ni? Ni kat Jerman pukul 8mlm lebih belum 14hb.lagi. Apa2 pun Selamat Hari Jadi & semoga hidup anda diberkati Allah selamanya. Wslm Abe Lae

    ReplyDelete
  10. BRO LANZ-Mekasih bro..14 Feb lerr sebab tu romantik..haha..Jauhnye Jerman..Nak pegi gak laa..

    ReplyDelete
  11. Selamat ulang tahun Ad....
    td dh try comment error apa ntah.... hope ni dapat kat Ad.... heheheh semoga sejahtera semuanya,.

    ReplyDelete
  12. whoa! 14hb ek... sama dengan joseph pengoment di blog faisal tu.

    happy birthday ad... happy valentine's day ye!

    sila buat tag ;)

    spread the love...

    semoga panjang umur dan murah rezeki ye ;)

    ReplyDelete
  13. happy birthday 2u.. semoga bertemu apa yg dicari selama ini ;p

    ReplyDelete
  14. wahhh... happy ulang tahunnnn...

    ReplyDelete
  15. Happy b'day Ad...hope u had a great time today :-)
    (Luv is not only made 4 luvers it's also 4 everybody who luv each other better than luvers as u r my loving person i'll say happy valentine's day... enjoy ur day

    ReplyDelete
  16. SUFI IDANY-Alhamdulillah semuanya ok..

    ReplyDelete
  17. FAISAL-Terima Kasih..Moga kita semua panjang umur dan murah rezekinya..Insyallah...

    ReplyDelete
  18. IZMAN-Thanks coz sudi singgah...

    ReplyDelete
  19. INTHENITEGARDEN-Terima kasih..Insyallah kita semua akan ketemui apa yg dicari...

    ReplyDelete
  20. MISS CLOUDY-Hmmmmm...Terima kasih atas ucapan..

    ReplyDelete
  21. HAYATIE-Thanks a lot fr the wish..Love is so meaningful to anybody who appreciate the truth about love...Thanks again..

    ReplyDelete
  22. MOHDE RAZ-Tak lama apa ya?..hehe..

    ReplyDelete
  23. HAPPY BIRTHDAY... moga panjang umur & many happy returns.

    ps: batuk dah ok ke?

    ReplyDelete
  24. ZACKZARA-Terima Kasih..Still batuk lagi..

    ReplyDelete
  25. Happy Birthday Dato..semoga aktif bersama pengundi setia dato... :)

    ReplyDelete
  26. UDIN-Mekacihh..Pengundi setiake?Ada gak yg tak setia..hehe..atas pagar..haha..Nanti gi Kl blanja k..hehe

    ReplyDelete
  27. Selamat bertambah umur bro. Moga cepat temu jodoh

    ReplyDelete
  28. SAAD-Terima kasih..Insyallah..:-)

    ReplyDelete
  29. happy belated birthday....dah banyak umur tuh yer...hehehehe

    ReplyDelete
  30. SYAM-Terima Kasih boss..hehe...banyak lerrr..semakin meningkat..semakin hampirrr..

    ReplyDelete
  31. happy belated besday Ad.. sowie lambat wish..da beberapa hari try buka tapi x dapat..

    ReplyDelete

LUAHKAN RASA YANG ADA :-)