Thursday, 25 September 2008

Puas atau Tidak?

Hmm hari ni eh semalam laa kan dah kul 1 pagi lebih ni..hehe..Just wake up from sleep terkejut ada orang call..Terus takleh tido..huhu..Jot down something here..Semalam keje yang Ad buat sampai malam tus dikomen...huhu..Rasa tak satisfied jer rasa..Memamglah bila benda dibuat tergesa-gesa dengan dateline pulak nak onspot so adalah kekurangannya laporan itu...Boss panggil.."Ad (acctually boss tak panggil nama ni..hihi) you have to check back your report,there is some mistake youve done in your report..After that you just email it to me..."..Argghh report salah?..Adusss..kenapa orang yang buat sebelum ni tidak pun dikomen macam ni?Why my group dua orang ni...Asal saja kita nak buat kelainan dan tak mahu copy and paste saja kena betulkan pulak..aduss..Sampaikan manager pun tahu..huhu..what to do..We learn from mistake..rite?..Hope after this Ad dapat peka tentang kesalahan2 itu..Harap2 laa tidak buat kesalahan yang sama...So rasa tidak puashati gaklaa dengan hasil keje sendiri..tapi dengan keadaan masa yang terhad sesiapa pun tidak dapat rasanya menghasilkan sesuatu yang baik..agree with me?..

10 comments:

  1. If you think what you did is not wrong, then stick to your point and stress your point to him. The best relationship between worker and boss is when they could have an agreement in discussion :)

    Salam Aidilfitri Ad!

    ReplyDelete
  2. hi ad.. i balik KB - kota bharu.
    28 ni d KB.

    gigih kan update blog kul 1.. huhuhuhu..

    ReplyDelete
  3. biaselah dugaan org bpuasa hehehe

    slmt ari raya yee

    ReplyDelete
  4. adat la tu kene komplen.. kadang2 kita nak ubah sistem.. tapi tak dapat..

    tapi.. pastikan kerja tu ikhlas dan puas

    ReplyDelete
  5. salam.. selamat aidilfitri 2008

    ReplyDelete
  6. FAISAL - Yeah thats true..but we also must responsible in what ever we do ..rite?..so I did wrong..huhu..

    AREP - Balik KB?..Orang KB ke bukan ke orang Sabah..haha..
    Hehehe..ambik feellll kul 1 pagi..ahaks..

    ReplyDelete
  7. salam... selamat hari raya.. bersabar jala... moga berjaya selalu...

    ReplyDelete
  8. MASY - Selamat Hari Raya juga Masy..Moga bergembira dihari raya nanti kay..Insyallah..

    IDA - Insyallah..As long as cadangan kita bagus utk mengubah sistem pasti diterima oleh boss yang terbuka mindanya..

    ReplyDelete
  9. IJAD - Salam Aidilfitri juga yea...

    RAZ - Ok thanks..

    FARID - Insyallah..Moga kita semua berjaya dalam apa jua yang dilakukan..

    ReplyDelete

LUAHKAN RASA YANG ADA :-)