Tuesday, 21 April 2009

PC dah ok..

Alhamdulillah.. PC Ad dah siap dibaiki.. Legaaa..sib baik rosak motherboard jer..Jer ke?..huhu..habis dalam rm190 ... Hmmm..nak habis duit ni senang jer kan.. tak sangka-sangka jer.. tapi sib baik gaklaa PC tu bleh dibaiki lagi.. kalo tak leh baiki lagi tensen rasa.. sib baik mobo jer rosak kalo lain2 lagi laa haru...
So bleh arr ni buat entri terus.. Nak melankolik?.. hmmm nanti2 laa..AD cite bab pc kena panahan litar ni dulu...repair kedai acer kat Tanah Merah jer.. sambil2 kerja singgah jap hantar repair PC..hehe.. Siba baik tokey chinese tu ok dan harganya sesweii..bila tgok katalog harga mobo tu memang dalam area tu laa harganya so tak rasa ditipu laa.. hehe... Kalau berniaga tak kiralah bangsa apa sekalipun kenalah berniaga dengan jujur barulah rezeki banyak masuk..kalau mahal or harga tak relevan so customer takkan datang lagi jadi bisness akan rugi...hehe..Jadi tetapkan harga yang munasabah dan relevan.. kalau lagi murah lagi bagus..sebab sekarang pengguna sudah bijak berbelanja..Macam motto KPDNHEP jadilah pengguna yang bijak... bijakkk bijakkk...Kan sekarang ekonomi tidak berapa baik so semua pengguna kenalah bijak berbelanja untuk kebaikan sendiri..hehe..
Cukuplah dulu yea hari ni...nanti2 Ad buat entri lagi yea..
p/s: Bisakah fantasi menjadi realiti?..hmmmhmmm...

15 comments:

  1. Saya masih tersangkut-sangkut lagi laptop walaupun dah format baru....Tak tahula internet punya halke laptopnya...

    ReplyDelete
  2. D'RIMBA-Linenya tak clear kot..hehehe..

    ReplyDelete
  3. ohhh, pc dia sakit sblm ni...
    so, blh la memblog tanpa mslah lps ni ;)


    btw,
    fantasi boleh jd kenyataan ;)

    ReplyDelete
  4. MISS ZAZA-Hehehe..boleh lee selagi ada mood nak memblog...

    Hmmm boleh ek jadi kenyataan?..hmmmhmmm

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah.

    Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

    ReplyDelete
  6. pc rosak rupanya...patut r diam je...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..akhirnya sehat jugak PC bro..hehehe...

    berdoalah banyak2 agar ape yang diangan2kan menjadi realiti..insyaALLAH...

    ReplyDelete
  8. salam ad..

    lama ati tak menyinggah..
    moga semua nya baik2 belaka yay

    ReplyDelete
  9. BOZZO-Yup thats why sunyi sepi jer..hehehe...

    ReplyDelete
  10. IXORA-Hehe..alhamdulillah ok balik pc ni..Doa banyak2 yea..Insyallah..

    ReplyDelete
  11. SUNSHNEINTHE MORNING..AD tak dapat tgok blog sunshine coz diprivatekan..
    Alhamdulillah evrything's ok..

    ReplyDelete
  12. sihat jugak PC abg Ad ek..
    hehehe..

    ReplyDelete

LUAHKAN RASA YANG ADA :-)