Thursday, 30 October 2008

KENA TAGGED LAA PULAKKK..Adehh laa...



Balik je keje buka blog kena tagged laa plak..biasanya AD buat dekk jer bila kena tagged..tapi oleh sebab kali ni ditagged oleh Cik Chempaka Cute so Ad jawablah..Julung2 kali neh jawab tagged...adehh laa!


1) When first time you meet him/her?

  • Kat padang bola masa skolah2 dolu2..Pesta ria sekolah....ahaks...

2)what do you feel?

  • Biasa jekk..tapi prasan ada someone duk perhatikan I..hehe

3)what you feel right now?

  • cerita tentang masa lalu ohh cerita antara kau dan aku..adehh laa...bleh bermelankolik gakke sini?..ngeh3..Sedih beb...

4)if your enemy do anything that you hate, what you will do first?

  • Biasanya Ad diam jek..Biar tuhan jerr yg balas....hehe..

5)give 5 characters that have at you.....

  • Pendiam skett...
  • Sensitive kdg2..
  • Jujur dan ikhlas..leh caya ke?..
  • Loving..Maybe kot..Ada sapa2 rasa tak ke lovingan I? ..ngeh3..
  • Punctual..ahaks..Tanya tumb print kat opiss..

6) if he/her have broke your heart, what your action?

  • Sedihlaa beb..but terima semuanya dengan redha..Insyallah..

7) what character you like toward him/her?

  • Cute..when she smile..aduhh! terpanah jantungku..
  • Caring..ye laa kot..
  • Selalu bagi semangat...
  • Cool..

8) who is the name of no.1?

A depan sama ngan nama I kat depan A jugak..ngeh3.. then _ _ _ A ..hehe...teka sendirik..

9) if your lover become your enemies, is it you will hate him/her?

  • No lah..Relax jer..biasalah tu ramai camtu...Buat dekk jerr..

10) the most memorable thing he/her had done to you?

Dia antar kat stesen bas..then I lambai tangan kat dia..rupa2nya lambai utk selama-lamanya..adehh sedihnyee beb...

11)the most thing that he/her have said to you?

Blaja elok2 jadilah org yg berguna utk masyarakat...

12)no.7 boy or girl?

Mestila Girl..

13)who is no.9?

Takde laa..

14)to the person that always support to you?

  • Thanks for all the support,Ad appreciate it very much...Jasa kalian tak dapat Ad balas dengan wang ringgit...Syukur sangat ada kalian disisi..Cayang korang..ngeh3x

15)10 people to tag...

Adehh ramainya nak kena tagged...Oleh kerana ramai sangat Ad kurengkan skett bleh?..Ad kurangkan kepada 6 org jekk..Boleh ke? Boleh Boleh Boleh (upin dan ipin) ahaks..

1) PUTRA745

2) FAIZAL

3) BOZZO

4) IDA

5) AIZUL

6) CAHAYA


9 comments:

  1. thanks! 1st time ni kena tag!

    ReplyDelete
  2. CAHAYA-Hehe..ok lee tuu..ahaks..

    ADDY-Gelak lak diee yea..hehe

    ReplyDelete
  3. skang nie dh jmpa org baru ke

    ReplyDelete
  4. Mula ingat Faizal mana. Faisal lah :P
    Ok dah buat.
    Thanks Ad! :)

    ReplyDelete
  5. Question no 7 i guess buah hati En Ad bernama ALIA or AIDA. Haha.

    skullsplitter

    ReplyDelete
  6. FAISAL-Sama2..hehe..

    SKULLSPLITTER-Salah tu..Tgok ada brapa huruf tu...Mula2 A then sambung 4 lagi..haha..(tapi kat hati sedih jer sebut nama tu) ..:-(

    ReplyDelete

LUAHKAN RASA YANG ADA :-)