Wednesday, 18 March 2009

ASSALAMUALAIKUM CINTA




Assalamualaikum CINTA..
Hehe..Cinta cinta ni jiwang lerr plak rasanya..Kalo melankolik takpe..ahaks..Just nak post lirik jer sebenarnya..haha.. Tertengok cerita indon kat TV brapa ntah..lupo den...Tajuk Assalamualaikum Cinta.. tengah-tengah tengok tu kuarlah lagu Numata ni..Raja Jatuh Cinta...Best gak...Asyik duk dengarr...hehe..So layann jer lah kan selagi ada lagu tema blog Ad untuk suatu jangkamasa ..Bila jemu Ad tukar lagu lain plak...hehe..So nak post lirik lah ni..Nih liriknya...Atas tu Heronya cite tu..Bawah ni heroinnya dong..Layannn..



Raja Jatuh Cinta - NUMATA


Ku tak bisa berhenti,

untuk mencari mu,

walau kini yang ada,

kamu tak mau.


Ku tak bisa berhenti,

untuk mencintai mu,

jangan tanyakan mengapa,

kar’na ku tak tahu.


Seribu wanita menggoda,

hanya kamu yang jadi ratu,hati ku.

Seribu kali kau hancurkan,

masih ada banyak waktu ku,‘tuk memaksa mu.


Huu… Huu…

Raja sedang jatuh cinta,kepada mu.(x2)


Ku tak bisa berhenti,

untuk memuja mu,

walau godaan mendera,

oh hanya kamu.


Ku tak bisa berhenti,

untuk mengagumi mu,

jangan sia-siakan aku,

ku ingin kamu.



p/s: Ada sesiapa jatuh cinta tak?..ngeh3x..

13 comments:

  1. Ad..ada tak dalam youtube lagu ni?
    leh Ad upload skali n dengar sama-samakan...

    ReplyDelete
  2. Ad... try ni:

    http://id-top.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. BLOKDRIVE-Bagus lee camtu..dan memang patutpun hari2 sebab hari2 nampak muka..haha...Semoga bercinta selalu yea..hehe

    ReplyDelete
  4. AL-HUSSAINI-Ada dalam youtube..Leh donlod kat 4shared skali..Leh dgr sambil nari2 pagi masa nak pegi keje..haha..sabo je la...

    ReplyDelete
  5. FAISAL-Ad dh tgok blog tu thru blog Alhussaini aritu..Memang dahsyatkan blog tu..Tapi Ad suka jer lagu ni takpekan..hehe..Just suka saja..Macam Indon suka lagu Dato Siti..hehe..

    ReplyDelete
  6. waa..best je lirik dia...ermm..
    tp kdg2 cinta tu menyakitkan...

    salam ziarah dari Xora..btw, thnks sudi singgah blog Xora tempoh hari..im back!

    ReplyDelete
  7. IXORA-Menyakitkan bila kita membutkan ia sakit..haha..apa2 aje lah..
    Sama2..:-)

    ReplyDelete
  8. Wa'alaikumussalam cinta....... dh tk kuasa nak jatuh cinta lagi.

    ReplyDelete
  9. hahaha...so sape yg salah...? bercinta=mencari penyakit? huahuahua..mcm tu ker...? =)

    ReplyDelete
  10. SUFI IDANY-Jangan mcm tu..Kita masih boleh CINTAkan Allah..rite?..Itu for sure takkan menyesal..
    Tapi dalam dunia ini kita mesti bukakan CINTA kerana barulah kita tahu CINTA yang mana ikhlas dan setia..hehe..

    ReplyDelete
  11. IXORA-So bila kita rasa kuat dan tabah insyallah kita tak sakit..hehe..

    ReplyDelete
  12. Salam ziarah jugak.

    Nak acri shoutbox tak jumpa tadi.

    Marts.

    ReplyDelete

LUAHKAN RASA YANG ADA :-)